RAČUNOVODSTVENI BIRO / 25 GODINA

 

Preduzeće Računovodstveni Biro u svojoj istoriji dugoj 25 godina beleži godine rasta i uspešnog poslovanja. Kreativni duh osnivača Rajka Vukmira davne 1992. godine, rezultira osnivanjem jednog od retkih preduzeća koje se bavilo knjigovodstvenim uslugama i prodajom poslovnih knjiga i obrazaca. Rajko Vukmir, uveliko poznat Mitrovčanima kao stručnjak u svom poslu, počeo je odgovornu tradiciju brige o potrebama kako pravnih lica i preduzetnika, tako i naših sugrađana, njihove dece i unuka.

Prve prostorije, iako male po svojoj kvadraturi, bile su veliki početak i snažan temelj za rast i razvitak preduzeća koje se i dan danas naziva Računovodstveni Biro. Danas preduzeće ima četiri maloprodajna objekta i kancelariju za uslužno vođenje poslovnih knjiga.

Na temeljima iskustva i mladalačkog entuzijazma, Računovodstveni Biro se 2005. godine useljava u poslovni objekat na adresi Kralja Petra I 53 na kojoj se i danas nalazi. Tokom godina se asortiman proširivao i danas broji preko 10 000 artikala. 2011. godine, Računovodstveni Biro otvara specijalizovanu prodavnicu na Žitnom trgu 8 sa širokim asortimanom kancelarijskog materijala, školskog pribora, slikarskog pribora, gift programa i još mnogo toga, gde i danas uspešno posluje.

2012. godine, na veliku žalost porodice i poslovnih saradnika, napušta nas u 85-toj godini života naš deda Rajko i mentor u poslu. Ali, na krilima njegovih ideja i nesebične pomoći, naslednici u životu i poslu nastavljaju da šire delatnost. Tako je 2013. godine otvoren prodajni objekat koji se bavi prodajom udžbenika i nalazi se na adresi Kralja Petra I 53. Samo godinu dana kasnije, 2014. otvoren je prodajni objekat
u Šidu. Ovakvom strateškom postavkom Računovodstveni Biro postaje lider u svojoj delatnosti.

Danas iskusni kolektiv Računovodstvenog Biroa odgovara izazovu turbulentnih tržišnih kretanja i neguje porodičnu tradiciju koja je ključ uspeha. Posao obuhvata razumevanje i monitoring potreba kupaca čija očekivanja je potrebno ispunjavati svakodnevo, kroz raznovrsnu ponudu kvalitetnih proizvoda koji su u skladu sa evropskim i svetskim trendovima.

Kontinuiranim učenjem i prenošenjem znanja zaposlenih, Računovodstveni biro pruža najbolju uslugu. Svi zajedno, veoma se
trude da stvore najadekvatnije uslove za krajnje potrošače. Vizija preduzeća je da očuva tradiciju društveno odgovornog poslovanja i da ostane dosledno svojim vrednostima i odnosu prema kupcima.